Jujitsu
 

Sala KIDS JOY LAND (Chiajna)

Antrenor: B. SORIN

Centura neagră 1 Dan Ju Jitsu  

Centura neagră 1 Dan Shito Ryu

Centura neagră 1 Dan Taekwondo WTF 

      Curs de iniţiere în judo & ju jitsu oferit de KIDS JOY LAND în parteneriat cu Clubul Sportiv MUNTELE, ca parte componentă a ofertei educaţionale. 
      Dezvoltarea fizică armonioasă, a simţului de orientare în spaţiu, cunoaşterea corpului şi învăţarea unor procedee de bază pentru rostogoliri şi căderi sunt elementele care completează cu succes educaţia copiilor ce urmează cursurile Centrului Educaţional KIDS JOY LAND.
      Dezvoltarea propriopercepţiei prin stimulare kinestezică, creşterea capacităţii de focalizare a atenţiei şi de coordonare a acţiunii corpului, obţinerea zămbetului care urmează reuşitei copiilor şi a bucuriei de a participa la activităţi fizice sunt obiectivele noastre şi beneficiile copiilor dumneavoastră.Luni 16.30 - 17.30

Perioada: 03.03 - 23.06.2014

Detalii suplimentare: 
email:

office@sport-muntele.ro

club_muntele@yahoo.com

 
Berceni 1 JUDO - Centrul Huedin

Antrenor Gabi BUGIU

         Doriţi, pentru copilul dumneavoastră, o alternativă la utilizarea în exces a calculatorului, la iluziile jocurilor şi vieţii online? Doriţă să îndepărtaţi copilul de găştile de cartier şi de mirajul substanţelor stupefiante?

        Doriţi, pentru copilul dumneavoastră, să fie viguros, sănătos şi să fie într-un mediu în care valorile: RESPECT, DISCIPLINĂ, CAMARADERIE, PERSEVERNŢĂ se practică zi de zi?

       O oportunitate pentru cei care doresc .... noi abilităţi, cei care doresc să înveţe ceva nou şi interesant, să îşi înfrunte temerile şi neîncrederea, să îşi dovedească sieşi capacitatea de dezvoltare ori pur şi simplu să îşi cunoască propriile limite sau să elibereze potenţialul de reuşită.

         Stressul se eliberează, fără efecte secundare, doar prin sport .... vă aşteptăm alături de noi pentru refacere după o zi grea .... veţi recâştiga energia pierdută ....
          Încurajaţi şi prietenii să vină la antrenamente ... distribuiţi evenimentul nostru!!!

         Antrenamentele sunt orientate spre iniţierea în tehnicile de bază din judo şi ju jitsu (şcoala căderii, tehnici de proiectare, etc.), iar pentru cei avansaţi se va urmări pregătirea pentru performanţă.

         Participanţii vor obţine o creştere a capacităţii de orientare în spaţiu, autocontrol, disciplină, cunoaşterea limitelor şi a potenţialului personal, pregătire fizică armonioasă, dezvolatrea capacităţii de interelaţionare. 

     Practicand JUDO veti observa modificari pozitive in activitatea cotidiana: o sanatate mai buna, un tonus muscular crescut, incredere mai mare in fortele proprii, o rezistenta sporita la stres si echilibru interior in realitatea sociala

 Înscrieri:

* grupă de INIŢIERE

* grupă de AVANSAŢI

* Personal Training (sisteme de luptă - adaptare&personalizare, condiţie fizică, pregătire psihică, nutriţie şi alimentaţie)


Antrenamentele în JUDO dezvolta:

  • încrederea în fortele proprii / depasirea limitelor personale;
  • abilitatea de a gasi solutii creative si eficiente;
  • capacitatea de autoaparare;
  • conditia fizica (suplete, tonifiere musculara, întarirea tendoanelor);
  • capacitatea de efort — anaerob si aerob(ic);
  • un excelent tonus psihic (scade stress-ul, creste capacitatea de relationare/comunicare, concentrarea atentiei );

JUDO:
Practicati o arta martiala frumoasa si eficienta, care îmbina supletea cu forta, dar si rezistenta si determinarea cu subtilitatea si inteligenţa.

Sala de antrenament - prezentare

Program
Luni:          18:00 – 20.00
Miercuri:     18:00 – 20.00

 

Abonamente:

Full - 120 lei / lună

4 antrenamente/lună: 70 lei

1 antrenament - 25 lei

Personal training: 55 lei/şedinţa (1h30min)

Taxa de legitimare în Federaţia Sportivă: _____ lei (se plăteşte o singură dată)

Viza anuală pentru sportivii legitimaţi: ____ lei 

 Contact:

Mobil: 0751.651.387

Antrenamentele se desfăşoară în sala de arte marţiale a Centrului Sportiv MAXIMUS GYM din cadrul centrului comercial HUEDIN (Berceni)