Jujitsu
 

Fetele violentei. O comparatie intre artele martiale si violenta din lumea reala.

2015-11-09

      Clubul Sportiv MUNTELE vă recomandă o carte care merită să fie studiată cu atenție. Vă asigur că veți fi captivați de această lucrare și va deveni un subiect de discuție între cei preocupați de aprofundarea înțelegerii artelor marțiale.
      O contribuție importantă, pentru ca această carte să fie publicată în România și să fie promovată, o are doamna Monica Hriscu, medic și practicant de arte marțiale. Vă doresc să vă oferiți această carte, ca dovadă a respectului pentru cunoaștere și pentru artele marțiale!!
 
La Editura Curs din Cluj-Napoca a aparut volumul:

 Fetele violentei. O comparatie intre artele martiale si violenta din lumea reala. 

           Psiholog, conducator al echipei de interventie de urgenta in penitenciar si instructor de jujutsu, autorul Rory Miller pune fata in fata perceptia despre violenta si conflict fizic care domneste in general printre practicantii de arte martiale cu ceea ce se intampla in viata reala, unde lipseste orice cod al onoarei si unde eventualul agresor doreste cu adevarat sa-ti faca rau.
          O carte nascuta dintr-o lunga experienta de viata, care explica foarte multe despre sociologia, fiziologia si psihologia agresiunii fizice, o carte scrisa exact cu gandul la practicantii de arte martiale, carora le atrage atentia asupra anumite aspecte mai putin cunoscute, usor de ignorat atata timp cat nu te intalnesti cu ele.
 
 
Cartea poate fi comandata online, pe site-ul Editurii Curs din Cluj-Napoca: Achizitie carte on line
sau telefonic, la numarul 0727-305103.
 
Colectia “Biblioteca de arte martiale” a Editurii Curs va sta la dispozitie pentru publicarea de carte de calitate in domeniul artelor martiale si a domeniilor conexe!

  Fetele violentei